WEVOK rouwt om zijn stichter-voorzitter.

Met grote droefheid vernemen we dat Paul Dirven (°1941) op 28 maart 2021 overleden is.

Voor alle Wevokkers van de beginjaren doet deze naam ongetwijfeld een belletje rinkelen. Kort nadat hij in 1968 (!) met Marleen in het appartement boven de Végé-winkel kwam wonen, trommelde hij de tienerjeugd van Weert op om samen aan sport te doen. De keuze viel daarbij op volleybal! Als stichter werd Paul dan ook de eerste voorzitter van onze club. Maar Wevok was in die tijd meer een jeugdclub met volleybal als kapstok.

Toen hij in 1971 – met pijn in het hart – naar Westerlo verhuisde, liet hij ons een slogan na die nog altijd ons motto is : “De vriendenband maakt WEVOK (ooit) kampioen !”

Paul is Wevok altijd met interesse blijven volgen. Voor vele oud-leden was het een aangenaam weerzien met Pol op de viering van 50 jaar Wevok op 25 januari 2020.

We betuigen ons oprecht medeleven aan Marleen en Tim. De Wevokkers van het eerste uur zullen zich Paul blijven herinneren als een man met een groot hart die zich altijd en overal integreerde en engageerde.

U kunt het rouwbericht nalezen via deze link.