Na een klinkende 0-3 op het veld van dichtste concurrent Molenstede, heeft de damesploeg mathematische zekerheid over de titel in Promo 3B. Wij kunnen terugkijken op een quasi perfect seizoen met slechts een enkele verliesmatch.

Onze herenploeg moest dit weekend de meerdere erkennen in VHL F, waar het na een spannende match 1-3 werd. De titel lijkt zo buiten bereik. Een rechstreeks duel met Betekom zal uitwijzen wie de tweede plaats in de reeks Promo 2A pakt.

Ook voor de jeugdploegen zit de competitie er bijna op. De U15/U17 jongens haalden in beide reeksen de tweede plaats. Bij de U17 meisjes ligt de tweede plaats ook voor het grijpen met nog twee wedstrijden te spelen. Ook de U13 jongens hebben nog twee wedstrijden te gaan. En tenslotte werden ook bij de verschillende U11 ploegen mooie tweede plaatsen behaald.