Nieuws

Het zit er weer op. Volleybalseizoen 2023-2024 is voorbij.

Voor de senioren met wisselend resultaat. Onze Dames A behaalden een tweede plaats in Promo 2 op slechts 1 puntje van VHL-D, en wonnen (eindelijk) de tie-break op de eindrondes. Dames B eindigden verdienstelijk op de vierde plaats van Promo 4. Minder goed verging het onze Heren, die volgend jaar zullen uitkomen in Promo 2.

Onze jeugdploegen deden het dit jaar heel goed. We vermelden met stip de U17J die kampioen werden in N2 en de U15M-A die eerste eindigden in de 2de ronde. Belangrijker is de grote progressie die onze jeugdspelers hebben gemaakt en het zichtbaar plezier waarmee ze naar Wevok komen.

We wensen alle spelers, trainers, coaches, gelegenheidsscheidsrechters, markeerders, supporters en cafetaria-uitbaters een welverdiende vakantie en kijken al stilletjesaan uit naar het seizoen 2024-2025!

Beste Wevokkers,

Beste spelers, trainers, coaches, scheidsrechters, markeerders, ouders, supporters, vrijwilligers en bestuursleden,

Wevok wil jullie van harte bedanken voor jullie aanwezigheid op de 2de spaghettislag, die net zoals vorig jaar een groot succes is geworden. Er was een ruime opkomst en we mochten ongeveer 350 porties spaghetti serveren.

Wij willen hierbij ook heel graag al onze vrijwilligers bedanken, die heel hard gewerkt hebben bij de voorbereiding, de opbouw, in de keuken, aan de afwas&afdroog, aan de toog, bij het op- en afdienen, aan het dessert-buffet, aan de kassa, bij het opruimen en het opkuisen. Zonder al deze helpende handen is deze organisatie niet mogelijk.

Vanwege het bestuur van Wevok,

een hele grote dankuwel!

 

In november organiseert de dienst Vrije Tijd van de gemeente Oud-Heverlee in samenwerking met het rode kruis EHBO-opleidingen voor jeugd- en sportverenigingen. De deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Een ongeval is snel gebeurd, maar als je meteen hulp biedt, voorkom je vaak erger. Eerste hulp kan echt het verschil maken. Wees gerust, het is makkelijker dan je denkt.
Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. Wil je anderen kunnen helpen als er iets gebeurt?

Thuis, op school, in de jeugdbeweging, in de sportclub of op het werk. Wij leren je hoe.

  • De opleiding voor jeugd gaat door op maandag 6 november van 19.00u tot 22.00u
  • De opleiding voor sport gaat door op maandag 20 november van 19.00u tot 22.00u

De opleidingen worden gegeven in zaal Meerdael in het gemeentehuis. Inschrijven kan hier: https://www.oud-heverlee.be/EHBO23

Op 16 september beginnen de meeste van onze ploegen aan de nieuwe competitie. Zoals de vorige jaren heeft Wevok opnieuw drie seniorenploegen: de herenploeg in Promo 1, Dames A in Promo 2 en Dames B in Promo 4.

Bij de jeugd hebben we ploegen bij de U17 en U15 Jongens, drie ploegen bij de U13 Meisjes, twee ploegen bij de U11 Jongens en tenslotte nog een ploeg voor de U11 Meisjes.

Wij wensen al onze spelers veel succes, veel leermogelijkheden maar vooral veel spelplezier!

Voor het seizoen 2023-2024 is Wevok overgeschakeld op het Twizzit platform. Als onderdeel daarvan, kunnen we u ook een vernieuwde website voorstellen, gelinkt aan de onderliggende gegevens in Twizzit. Zo kunnen wij onze content centraliseren.

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Bij de start van onze club in 1968 (!) was ‘Altijd welkom bij Wevok’ ons motto. En dat is het 55 jaar later nog altijd.

In al die jaren hebben we vele honderden jongeren de kans geboden om elk op zijn niveau te (leren) volleyballen in een aangename en positieve sfeer en dat willen we blijven doen.

Bij het begin van het nieuwe seizoen hebben we 3 seniorploegen, 1 recreatieploeg en 10 jeugdploegen in competitie. Toch gaan we er prat op dat we nog altijd een echte familieclub zijn waar niet alleen competitief succes het ultieme doel is.

Met ruim 140 spelende leden wordt het echter aldoor moeilijker om met slechts 1 terrein iedereen te laten trainen en wedstrijden spelen. De verdere uitbreiding van onze jeugdwerking wordt daardoor bijna onmogelijk want met de nu beschikbare accommodatie komt de limiet stilaan in zicht. Toch blijven we als club op zoek gaan naar geschikte accomodatie en speelmogelijkheden.

Wevok heeft nooit een uitgebreide bestuursploeg gehad en draait ook nu nog altijd op de inzet en betrokkenheid van zijn leden. Voor onze jeugdwerking rekenen we daarom ook op de hulp van de ouders.

Zin om te komen volleyballen !? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze bestuursleden of langs te komen op onze trainingen. Elk nieuw lid heeft immers de kans om gedurende 1 maand gratis én verzekerd te komen "proeven" van het volleybal.

 

 

Henri Bruggemans - Voorzitter

© website powered by Twizzit.com