Bij de start van onze club in 1968 (!) was ‘Altijd welkom bij Wevok’ ons motto. En dat is het 55 jaar later nog altijd.

In al die jaren hebben we vele honderden jongeren de kans geboden om elk op zijn niveau te (leren) volleyballen in een aangename en positieve sfeer en dat willen we blijven doen.

Bij het begin van het nieuwe seizoen hebben we 3 seniorploegen, 1 recreatieploeg en 10 jeugdploegen in competitie. Toch gaan we er prat op dat we nog altijd een echte familieclub zijn waar niet alleen competitief succes het ultieme doel is.

Met ruim 140 spelende leden wordt het echter aldoor moeilijker om met slechts 1 terrein iedereen te laten trainen en wedstrijden spelen. De verdere uitbreiding van onze jeugdwerking wordt daardoor bijna onmogelijk want met de nu beschikbare accommodatie komt de limiet stilaan in zicht. Toch blijven we als club op zoek gaan naar geschikte accomodatie en speelmogelijkheden.

Wevok heeft nooit een uitgebreide bestuursploeg gehad en draait ook nu nog altijd op de inzet en betrokkenheid van zijn leden. Voor onze jeugdwerking rekenen we daarom ook op de hulp van de ouders.

Zin om te komen volleyballen !? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met één van onze bestuursleden of langs te komen op onze trainingen. Elk nieuw lid heeft immers de kans om gedurende 1 maand gratis én verzekerd te komen "proeven" van het volleybal.